o-nas_darja-luka-cernivec_ustanovitelja_sidro-zbilje-A-1
o-nas_darja-luka-cernivec_ustanovitelja_sidro-zbilje-B-1
Ustanovitelja

Darja in Luka Černivc

Naša zgodba sega v leto 2010, ko je svojo poslovno pot začel takrat 25-letni Luka Černivc. Prve izkušnje si je ob starših gostincih nabiral doma, znanje pa nadgradil v srednji gostinski šoli v Ljubljani. Ob vodenju lastnega lokala v Bizoviku je na idilični lokaciji ob Zbiljskem jezeru zgradil ribjo restavracijo in prostor za dogodke v toplejšem delu leta.

Leta 2012 se je Luku zasebno in poslovno pridružila Darja. Poleg ljubezni ju je družila tudi strast do organizacije dogodkov, ki jo je Darja kaj kmalu udejanjila z delom v Gostinstvu Sidro.

Ob povečanem obsegu dela sta Darja in Luka leta 2018 sodobno in kreativno zasnovala še večji prireditveni prostor z ogrevalno-hladilnim sistemom ter dogodke razširila na vse dni v letu.

»Zaljubljena sva v svoje delo in vedno pripravljena na nove izzive. Zavedava se, da je za uspeh zaslužna celotna ekipa Gostinstva Sidro – smo kot razširjena, mladostna in inovativna družina.«

Glavni kuhar

Boštjan Heric

Naš glavni kuhar, pravi kuharski mojster Boštjan Heric, kateri že 25 let z ljubeznijo gradi kariero v kuhinji. Opisali bi ga kot strastnega, samozavestnega in ustvarjalnega kuharja, ki zna spretno načrtovati jedilnike, pripravljati vrhunsko hrano in voditi ekipo.

Športno je zelo aktiven. Kolesarjenje, borilne veščine in calastenics (street workout) so tudi njegova velika strast. V enem stavku se opiše: "Energija je moj jezik, ki ga razumem bolj kot besede." Zelo rad potuje, se ukvarja z alternativno medicino in astro fotografijo. Rad ima tropske živali in rastline. Ima zelenega legvana Su-Shya.

Njegov moto: "Be yourself, have fun, enjoy life, be happy, smile, because no one will do it for you. Push yourself to your limits, it's your time to shine".

Boštjan je poln talentov in energije in zagotovo nepogrešljivi del naše ekipe.

o-nas_bostjan-heric_glavni-kuhar_sidro-zbilje-1
o-nas_ekipa_sidro-zbilje-2
Ekipca Sidro

Brez vsakega izmed vas ne bi bilo uspešnih dogodkov!

"Hvala za vse, vaše ekipa se je odlično odrezala, ljudje so bili zadovoljni, tako da smo bili zadovoljni tudi mi. Lep pozdrav za enkrat in smo na vezi za prihodnje leto. "

Jure Vozelj, SMC
Kontaktirajte nas

Pošljite povpraševanje
za izpeljavo vašega dogodka.

Kontaktiranjte nas in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali do brezskrbne organizacije nepozabnega dogodka.