Catering

S kulinariko pripovedujemo zgodbo, burimo domišljijo in poskrbimo za nepozaben gastronomski vtis.

Za vsakogar ustvarimo inovativno, izvrstno in okusno pojedino, pri čemer vedno poskrbimo tudi za popolno kombinacijo pijač.

Verjamemo, da mora biti kakovostna kulinarična izkušnja dostopna vsem. S kombinacijo svežih sestavin in kreativne žilice naših kuharjev vam bomo izdelali popoln jedilnik za vsak tip zasebnega ali poslovnega dogodka. Finger food prigrizki, brunch, sproščena kosila, gala večerje in piknik pogostitve – pomagali vam bomo pri izboru pravih jedi ter vas navdušili s profesionalno storitvijo cateringa in strežbe.

cover-long_catering_sidro-zbilje2a
cover-wide_catering_sidro-zbilje
Tipi dogodkov

Lasten catering za vse priložnosti.

Ne glede na vrsto dogodka boste z nami vedno pustili vtis tudi z izvrstnim izborom hrane in profesionalno pogostitvijo.

Catering na poslovnih dogodkih

Catering po poročnem obredu

Catering na piknikih

Catering na kulturnih dogodkih

Catering na mednarodnih dogodkih

Ekipa

Za hrano bo poskrbela izkušena ekipa kuharjev in kuharic.

Naši kuharski mojstri poskrbijo, da je vsaka jed sveže pripravljena, domiselna in predstavljena s slogom. Radi ustvarjamo tradicionalne jedi na sodoben način, sladke spomine pa pričaramo z izvrstnimi sladicami. Vodijo nas znanje, izkušnje in navdihi, zato se ne omejimo na stalni meni, pač pa recepte dopolnjujemo, prilagajamo letnim časom in naboru sezonskih sestavin.

izkuseni-kuharji_catering_sidro-zbilje-1

"Hvala za vse, vaša ekipa se je odlično odrezala, ljudje so bili zadovoljni, zato smo bili zadovoljni tudi mi. Lep pozdrav za enkrat in smo na vezi za prihodnje leto."

Jure Vozelj, SMC
Kontaktirajte nas

Pošljite povpraševanje
za catering na vašem dogodku.

Kontaktiranjte nas in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja, na dogodku pa vas bomo presenetili in dodobra nahranili.